Anti slip optie in uw vloer

Voor parkeergarage vloeren is het ook nog mogelijk om een anti slip laag aan te brengen. Dit wordt vaak geplaatst in parkeergarages omdat de vloeren dan voldoende grip bieden voor de auto's waardoor wegslippen een probleem van het verleden is. Ook bandensporen zijn een probleem van het verleden omdat deze niet achterblijven op de parkeergarage coating. De klanten zullen hierdoor meer tevreden zijn en uw parkeergarage iet er een stuk netter uit!

Veel lokale specialisten

De laatste jaren is de interesse van de gietvloer flink toegenomen en dat heeft er toe geleid dat de gietvloer ook in het buitenland steeds populairder wordt. Ïn Nederland zijn er al talloze bedrijven op het gebied van gietvloeren. Zo zijn er ook steeds meer lokale gietvloer bedrijven zoals Gietvloer Rotterdam bijvoorbeeld. als u de gietvloer eens voor u zelf wilt bekijken kan u ook eens langs onze gietvloer showroom in Amsterdam komen.

Waar kan u de gietvloer toepassen?

Het grote pluspunt van de gietvloer is dat de mogelijkheden eindeloos zijn tegenwoordig. Door het feit dat er een beschermlaag wordt aangebracht kan u zelf de kleuren en de stijl van vloer kiezen. De gietvloer wordt tegenwoordig overal in bedrijven gebruikt zoals in showrooms en parkeergarages bijvoorbeeld. Maar ook in huizen wordt de gietvloer steeds populairder zoals u hieronder zult ontdekken.

Waarom is de gietvloer zo populair?

Naast de vele mogelijkheden om de gietvloer toe te passen zijn er ook nog meer redenen om te kiezen voor de duurzame kunststof gietvloer. Door het feit dat deze vloeren gegoten worden zijn ze helemaal vlak en naadloos afgewerkt. Daarnaast is de levensduur van deze kunststof vloeren ongekend. Door het eenvoud in onderhoud blijft de gietvloer jarenlang in een goede staat waardoor u niet om de zoveel jaar een nieuwe vloer hoeft aan te brengen. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb