De beste vloeren

De beste aanbiedingen op het gebied van design vloeren kun je hier vinden. Wanneer je op zoek bent naar een hoge kwaliteit gietvloer dan vindt je hier ongetwijfeld wat je zoekt voor de meest voordelige prijs. Wij vergelijken onze prijzen regelmatig met de concurrentie en passen het aan zodat u altijd de beste deal krijgt.

Wat is een gietvloer?

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe gietvloer voor in je huis zal je ontdekken dat de keuze enorm is. Zo zijn er design vloeren, expoxyvloeren en traditionele vloercoating bijvoorbeeld. Op gietvloer op internet vindt u ook andere design vloeren. Neem zelf eens een kijkje en ontdek de brede collectie vloeren van alle merken.

De vloercoating mogelijkheid

Voor veel woonruimtes is een normale gietvloer of een epoxyvloer wellicht wat overdreven. Deze vloeren zijn super dik en vooral bedoeld voor ruimtes waar de belasting vrij hoog is. Als dat niet zo is kunt u ook gewoon een dunnere vloercoating aan laten brengen. Qua design en voordelen heeft u dan dezelfde mogelijkheden. Het grote verschil is dat u een stuk minder betaald omdat er minder materiaal nodig is om deze dunne vloer te gieten.