De leukste blog over huisentuinen lees je hier!

Keukenrenovatie met Stijl en Kwaliteit bij K14

Je keuken is meer dan alleen een plek om te koken. Het is een ontmoetingsplek in je huis, waar vrienden en familie samen komen en herinneringen worden gemaakt. Maar na een bepaalde tijd kan je keuken versleten raken of verandert je stijl en ben je toe aan anders.  Gelukkig bestaat daarvoor het bedrijf K14, het toonaangevende keukenrenovatie bedrijf dat je keuken kan transformeren en er een nieuw leven in kan blazen tot een  plek waar je weer van gaat genieten.

Lees meer »

Opkomende koffietrends voor 2023

Koffie is wereldwijd een populaire drank en de manier waarop we het drinken is voortdurend in beweging. Elk jaar ontstaan er nieuwe koffietrends die inspelen op de smaakpapillen en de voorkeuren van koffieliefhebbers. Hier zijn enkele opkomende koffietrends voor 2023.

Lees meer »

De Voordelen van Schuifpuien in Moderne Architectuur

Schuifpuien hebben de laatste jaren een opmerkelijke opmars gemaakt in moderne architectuur. Ze bieden een naadloze overgang tussen binnen en buiten en zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. In dit blog zullen we de voordelen van schuifpuien in moderne architectuur bespreken.

Lees meer »

Waarom bedrijven rugzakken laten bedrukken

Bedrijven proberen zich constant te onderscheiden van hun concurrenten. Ze investeren in marketing, adverteren en productontwikkeling om hun merk te promoten. Echter, vaak vergeten ze dat het creëren van naamsbekendheid praktisch kan worden uitgevoerd door giveaways. Rugzakken laten bedrukken met een bedrijfsnaam of logo zijn zeer effectief als promotiemateriaal. In deze blog bespreken we waarom bedrijven vaak kiezen voor het bedrukken van rugzakken als promotiemateriaal.

Lees meer »

5 dingen om op te letten bij het uitzoeken van badgoed

Badgoed is een onmisbaar onderdeel van onze dagelijkse routine en kan een groot verschil maken in ons comfort en welzijn. Of je nu op zoek bent naar een zachte handdoek om je af te drogen, of een comfortabele badjas om in te ontspannen, de keuze van het juiste badgoed is van belang. In dit artikel bespreken we vijf belangrijke factoren om op te letten bij het uitzoeken van badgoed.

Lees meer »

De belangrijkste aandachtspunten bij vloerisolatie

Vloerisolatie toepassen in je woning is een energiezuinige maatregel, die je geld bespaart en comfort oplevert. Als je van plan bent om je vloer te isoleren dan zijn er een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden. Een ideale manier is om vanuit de kruipruimte de vloer te isoleren. Ontbreekt een kruipruimte of is deze te krap om vloerisolatie aan te brengen dan is het een optie om de bovenkant van de vloer te isoleren. Ontdek hier verder wat de belangrijkste aandachtspunten zijn bij vloerisolatie. 

Lees meer »

5 redenen om voor kunstgras te kiezen in je tuin

Als je op zoek bent naar een manier om je tuin op te knappen, kan kunstgras dé perfecte oplossing zijn. Kunstgras wordt steeds populairder omdat het veel voordelen biedt ten opzichte van natuurlijk gras, waaronder kostenbesparing, waterbesparing en geen noodzaak tot maaien of bemesten. Laten we eens kijken waarom je vandaag de overstap naar kunstgras zou moeten overwegen.

Lees meer »

De mooiste wandkleden voor in de woonkamer

Ben jij opzoek naar een mooi wandkleed voor in de woonkamer? Bekijk dan de muurkleden collectie van Kontoer design eens. Bij Kontoer design stel je namelijk jouw wandkleed zelf samen. Jij kiest één van de unieke ontwerpen uit de digitale galerie, maar bepaalt ook het formaat, de stofsoort en het ophangsysteem. Hierdoor past het wandkleed altijd perfect bij jouw woonkamer, smaak en interieur.

Lees meer »

Alles over de bedrijfsafval regels bij een kantoor aan huis

Je bent als ondernemer zelf verantwoordelijk voor het scheiden van afval en het verwerken hiervan. Mocht dit op onvoldoende wijze gebeuren dan is er sprake van een situatie waarin je een boete kunt riskeren van de overheid. Het is daarom belangrijk om de regelgeving goed door te nemen en het krijgen van een boete te voorkomen. Het gescheiden afval zal vervolgens hergebruikt kunnen worden, waarmee je een circulaire economie in stand houdt en de uitstoot van CO2 omlaag zal gaan. Een PMD container van MilieuServiceNederland is een belangrijke eerste stap richting het scheiden van afval, aangezien dit een container is met voldoende opslagplaats. 

Lees meer »

Drie design items voor in je huis

Een huis inrichten is nog niet zo makkelijk. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen, en allemaal zijn ze even mooi en uniek. Natuurlijk is het een leuk uitje om op een zaterdag de hele IKEA af te lopen en daar van alles mee te nemen wat er leuk uitziet in de showrooms. Echter is het wel moeilijker om je huis echt uniek te maken, aangezien heel Nederland daar zijn interieur vandaan haalt. Het heeft natuurlijk zeker zijn voordelen, het is zeker niet heel duur, en dat is zeker voor starters erg aantrekkelijk. Er zijn alleen nog zoveel andere mooie winkels en merken waar prachtige spullen te halen vallen. Kijk daarom eens naar een mooie design hanglamp, een prachtige antieke kast of loop een rondje door een hele design interieur winkel.

Lees meer »

Rendierhuid of andere huiden online kopen?

Je vindt ze in verschillende huiskamers al decoratie. Huiden van dieren worden gebruikt als kleed of als decoratie aan de muur. Maar hoe leeft een rendier in het wild? En hoe kan je een rendierhuid het beste gebruiken? Dat lees je in dit artikel. Op die manier ben jij klaar om een rendierhuid online te kopen.

Lees meer »

Minder weggooien? Deel de koelkast zo in!

Voedsel weggooien is niet alleen zonde van je geld. Het is ook allesbehalve duurzaam. Door eten en drinken op de juiste plek in de koelkast te zetten blijft het lang vers. Dit scheelt boodschappen doen (tijd en geld) en je gooit minder snel eten weg (duurzaam). Is je koelkast toe een vervanging en ga je een nieuwe koelkast huren of kopen? Let dan meteen op extra “vershouders” zoals aparte vershoudzones. Dit soort slimme functies zorgen ervoor dat je nóg makkelijker voedsel lang kunt bewaren.

Lees meer »