Kunstgras voor honden en schoonmaken

Kunstgras is een populaire keuze voor huishoudens met kinderen en huisdieren. Het heeft minder onderhoud nodig en ziet er net zo goed uit als echt gras, zonder de modderige poten en schoenen. Men heeft kunstgrasreiniger gemaakt, die geweldige recensies heeft gekregen en waar je gazon van houdt. Maar men wilde een huisdierspecifieke versie maken, met extra deodorants, om ongewenste geuren en vlekken op gras van katten, honden, konijnen en al onze dierlijke vrienden aan te pakken. Kunstgrasreiniger doet alles wat het moet doen (reinigt, vlek verwijdert, ontsmet en ontgeurt) maar is meer gericht op het behandelen van huisdierengeuren met urine en geurneutralisatoren, extra deodorants en een reactiverende geurbehandeling. De geur is bijvoorbeeld Geranium & Kamille, de geur van etherische oliën uit ons assortiment tapijtreinigers voor huisdieren waarvan we weten dat je er van houdt.

Hoe vaak moet u kunstgras reinigen?

Kunstgras schoonmaken kan zo vaak als nodig is. Men raadt elke maand aan, of elke keer dat er een puinhoop wordt gemaakt die moet worden opgeruimd. Met name hondenurine en uitwerpselen, die nare geuren op het gras kunnen achterlaten als ze niet goed worden schoongemaakt. In de zomermaanden kan het nodig zijn om vaker schoon te maken om vuil te voorkomen. Vaker en met minder regen de tuin gebruiken, een schoonmaakoplossing bij de hand hebben is een groot voordeel voor het onderhoud van kunstgras.

Hoe kunstgras reinigen met Dirtbusters kunstgrasreiniger huisdier geur controle

De gazonreiniger is een geconcentreerde oplossing en daardoor zeer zuinig in gebruik. Het moet worden verdund met 2 delen water tot 1 deel kunstgrasreinigingsoplossing. De benodigde hoeveelheid oplossing hangt af van de grootte van het te reinigen oppervlak. Zorg ervoor dat er vóór het reinigen geen vuil in de weg zit. Gebruik een tuinborstel om bladeren en vuil weg te vegen. Dit kan ook nuttig zijn voor katten- en hondenhaar, dat vast kan komen te zitten in het kunstgras, wat kan leiden tot problemen met het op natuurlijke wijze wegvloeien van vuil en puin. Gebruik een borstel om door het gras te borstelen om het in de beste staat te houden.

Breng het verdunde product aan met een pompspray of met een gieter op de te reinigen plek. Sterk vervuilde plekken waar nodig met een harde borstel schudden. Laat 15-20 minuten intrekken om de oplossing te laten ontgeuren, alvorens af te spoelen met zoet water. De oplossing kan puur worden gebruikt in sterk vervuilde / stinkende gebieden. Reinig zo vaak als nodig is of om een ​​specifiek stukje kunstgras te behandelen. De kunstgrasreiniger die dierlijke geurtjes verwijdert is een geconcentreerde oplossing, het is een huisdier- en kindvriendelijke reinigings- en geurverdrijvingsbehandeling, perfect voor het onderhoud van kunstgras dat huisdieren graag gebruiken. Het is een ideale- en voor huisdier bezitters noodzakelijke oplossing.