Voor dakwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres!

Of het nu gaat om een reparatie aan uw dak of onderhoudswerkzaamheden, bij dakwerkendirect.nl bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten dakwerkzaamheden. Denkt u bijvoorbeeld aan het vervangen van dakgoten of pannen, en reparatie aan uw plat of kunststof dak. Werkzaamheden die voor ons dagelijkse routine zijn. En die wij nauwkeurig uitvoeren. U kunt ons bereiken via het formulier op de website. Wij zorgen ervoor, dat u met de juiste mensen in contact wordt gebracht!

Laat de conditie van uw dak regelmatig controleren!

Een dak van een woning heeft regelmatig onderhoud nodig. Ook al denkt u misschien van niet. Wacht hier niet mee, totdat er een daklekkage optreedt. Dit kan behoorlijke gevolgen hebben voor uw portemonnee. De kosten vallen vaak veel hoger uit, doordat het probleem niet op tijd ontdekt is. Laat daarom regelmatig een dakinspectie uitvoeren door een ervaren specialist! Zodat problemen in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Aan welke kosten moet u denken?

De kosten bij een dakinspectie, zijn helemaal afhankelijk van het soort dakbedekking. Bij het controleren van een pannendak, zijn de kosten hoger dan bij een dakleer bedekking. Doordat de pannen gestapeld liggen, is het moeilijker de inspectie uit te voeren. Dakleer ligt vlak en is daardoor gemakkelijker te beoordelen. Vergelijk de prijzen van dakdekkers bij u in buurt via onze website. En laat een dakinspectie uitvoeren voor een aantrekkelijke prijs!

Welke soorten dakbedekking zijn er?

Er zijn verschillende soorten dakbedekking. Bitumen dakbedekking is gemaakt uit aardolie, geschikt voor platte daken zoals dakkapellen, schuren of aanbouw. Dakpannen komen het meeste voor als dakbedekking in Nederland. Er bestaan twee soorten. Betonnen en keramische dakpannen. Gemaakt van beton of klei. EPDM dakbedekking is gemaakt van rubber voor een plat of licht hellend dak. Voor meer informatie, hebben wij op onze website de voor en nadelen per dakbedekking uitgelegd.