Verlichte Bloempotten zijn echte sfeermakers voor huis en tuin

Ben je op zoek naar een uniek object om de sfeer in huis te verhogen? Een object dat licht geeft een stijlvol design heeft? En daarbij ook nog functioneel is voor het potten van planten? Dan kom je uit bij een verlichte bloempot! Zo’n grote pot is een echte eyecatcher voor het interieur en kan zowel binnen als buiten neergezet worden. Onderin de dubbelwandige bak brand een lamp die de hele pot een lichtende gloed geeft.

Specificaties van de Verlichte Bloempotten

Deze stijlvolle potten zijn ontwerpen met grote vormen, strakke lijnen en modern karakter.

De verlichte plantenbakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. De hoogte varieert van 70 tot 130 cm en de diameters zijn tussen de 35 en 130 cm. De terraspotten zijn zowel vierkant als rond te verkrijgen en de meesten hebben ook een variant met RGB licht. Hiermee kun je middels een afstandsbediening de bak een eigen kleur en kleurenschakeling geven. Het licht is tevens te dimmen.

Het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit en zorgt voor zeer duurzame en sterke eigenschappen. Hierdoor kan de bloembak zowel vrieskou van -20 graden doorstaan als zeer hoge temperaturen op een warm terras in de zon. De bloempotten zijn voorzien van een waterafvoer, zodat er nooit water in de pot blijft staan. De bodem zit op circa 1/3e vanaf de onderkant, zodat je niet te diep hoeft te vullen en de plant of het boompje eenvoudig kunt planten. Dek de rand even af met folie als je met de potgrond aan de gang gaat, zodat er geen zwarte vegen op de bak komen. Reinig de bloempot bij buitengebruik zo nu en dan, zodat geen aanslag van algen kan ontstaan en de pot in topconditie blijft. Bij buitengebruik is het mogelijk om de terraspot stevig vast te lijmen tegen diefstal en omvallen door wind.

Verlichte objecten

Ook zijn er bijzondere verlichte objecten te bestellen, dat zijn kubussen, cilinders en bollen. Met een set of combinatie van deze items kun je een sfeervol decoratiestuk toevoegen aan het in- of exterieur. Deze objecten zijn niet bedoelt voor het planten van bloemen of planten, maar als verlicht accessoire of bijvoorbeeld als tafel of bankje om op te zitten.

 

De informatie over verlichte terraspotten en verlichte objecten op een rijtje:

  • Moderne vormgeving
  • Vele maten en vormen verkrijgbaar
  • Duurzaam en sterk materiaal
  • Zowel voor binnen als buitengebruik
  • Varianten met RGB verlichting

Verlichte bloembakken kopen online

Het is eenvoudig om een verlichte pot online te bestellen. Dat scheelt sjouwen en transport-gedoe. Bovendien geven de afbeeldingen online een prima idee hoe de bloembak eruit ziet en wordt duidelijk beschreven welke specificaties elke pot heeft. De webshop met een grote keuze en goede prijs/ kwaliteitverhouding is VanKaarstotServet. Daar kunt u verlichte bloempotten kopen online met daarbij een persoonlijke service en uitstekende afhandeling. Bovendien kun je in deze webshop mooie planten en sierlijke orchideeën bestellen die je in de verlichte potten kunt planten.

Maak jouw eigen website met JouwWeb