De beste LED strips kiezen en kopen

In dit artikel vertellen we u hoe u de beste led strips kunt kiezen, waar u deze kunt kopen en waar u natuurlijk op moet letten. We zullen veel informatie en goede links geven, zodat we niets aan het toeval over hoeven te laten.

LED strips

Wat is een LED strip? Dat is natuurlijk de eerste vraag die velen op de tong ligt. Led strips, ook wel bekend als tape of band, zijn hele snoeren ingelegd met led verlichting. In deze snoeren zitten meerdere kleine led lampen die met elkaar in verbinding staan, dit zorgt ervoor dat het een mooi kleurend geheel is. Led strips hebben als groot voordeel dat ze er voor zorgen dat je het goed toe kunt passen. De lampen zijn in een snoer verwerkt, dus je kunt ze makkelijk plaatsen onder een overkapping, onder een bad in de badkamer of zelfs voor in de kerstboom.

Een van de grote voordelen van deze vorm van verlichting is dat ze volledig waterdicht zijn. Ze zijn dus goed te gebruiken bij zwembaden, vijvers en in de badkamer. Ze zijn eenvoudig aan te brengen door ze neer te leggen of ze bevestigen met lijm of tape. Een andere veelgebruikte methode is het bevestigen met soort clips.

Informatie over strips

Hierboven heeft u informatie gelezen over hoe en waarom u deze nieuwe strips zou moeten kopen en hoe u ze kunt gebruiken. Op deze leest u meer informatie over hoe deze snoeren werken. Let wel op, de pagina is in het Engels.

Toevoegingen

Alle led strips zijn te dimmen door te gebruik te maken van een goede, compatible led dim touchboard. Met deze boards kunt u eenvoudig door op het toetsenbordje te klikken bijvoorbeeld de kleur veranderen, de felheid aanpassen of gewoon de verlichting in en uitschakelen. De strips worden doorgaans in twee categorieen onderscheiden, de multikleur en de enkelkleurige strips. Het onderscheidt is vrij voor de hand liggend, de ene soort heeft de mogelijkheid om in meerdere kleuren over te gaan. De ander kan slechts gebruikt worden in één kleur, doorgaans wit of geel.

Maak jouw eigen website met JouwWeb