Huis zelf verkopen via internet

Huisportaal is de goedkoopste online makelaar van Nederland die volledig gericht is op mensen die zelf huis verkopen zonder makelaar. Hiermee is uw huis perfect vindbaar voor potentiële kopers uit binnen- en buitenland! Wij zorgen er voor dat uw huis perfect gevonden wordt en u regelt zelf de rest! Wanneer u zelf je huis verkoopt, betaalt u geen makelaarscourtage. Een makelaar rekent ongeveer 1,6% courtage. Stel dat de vraagprijs van je huis € 250.000,- is, dan levert dit je dus al snel € 4000,- op!

Inclusief Funda vermelding!

Uw huis wordt doorgeplaatst naar verschillende andere huizensites zoals Funda, Huislijn, Pararius en KijkMijnHuis. Indien gewenst kunt u kiezen voor een pakket met Funda vermelding. Uw huis wordt dan ook op Funda geplaatst. Het betreft een uitgebreide Funda.nl vermelding met alle kenmerken, kaart, volledige beschijving en tot 30 foto's. Uw woning wordt op Funda geplaatst totdat de woning verkocht is en zonder bijkomende kosten. Een vermelding op Funda is alleen beschikbaar voor koopwoningen in Nederland; zowel nieuwbouw als bestaande bouw en recreatiewoningen.

Of verhuren aan expats?

Over het algemeen zijn expats hoog opgeleid en genieten ze een stabiel inkomen. Op Huisportaal.nl kunt u allesomvattende informatie vinden over het tijdelijk verhuren van uw woning; een huis of een appartement, aan expats. Daarnaast heeft de eigenaar het voordeel dat de woning aan het eind van de termijn weer beschikbaar komt voor eigen gebruik, verkoop of een nieuwe verhuurperiode. Daarbij wordt ingegaan op een aantal zaken die mogelijk voor u van belang zijn, waaronder de wet en regelgeving, financiële en fiscale gevolgen, en een aantal tips hoe succesvol te verhuren. Doorgaans is verhuur aan expats van tijdelijke aard, door middel van een contract voor bepaalde termijn. Voor een expat geen probleem, het verblijf is immers tijdelijk. Voor een verhuurder biedt het verhuren aan expats hierdoor meer geruststelling.