De voordelen van gietvloeren

Omdat we steeds meer vragen krijgen over het toepassen van gietvloeren gaan we graag verder in op dit onderwerp. Een gietvloer laten aanbrengen is namelijk een uitstekende keus ongeacht of het om een woning of een bedrijfspand gaat. Je haalt namelijk altijd een vloer voor de lange termijn in huis waardoor je uiteindelijk flink bespaart als je er langer gebruik van maakt. Een ander voordeel is de uitstraling van de vloer, deze kan je namelijk helemaal zelf bepalen. Je kan ook een lijstje van de wensen opstellen en de gietvloer specialist maakt een ontwerp op basis hiervan.

Een vloer voor de lange termijn

Vroeger werd een gietvloer of een andere variant voornamelijk gebruikt voor bedrijfspanden vanwege de stevigheid. De laatste jaren is dit voordeel echter ook opgevallen bij consumenten want ook in particuliere woningen wordt de vloer steeds vaker toegepast., de levensduur is hier ongetwijfeld de oorzaak van. Er zijn echter nog meer voordelen.

Zelf de look kiezen

De mogelijkheden qua uitstraling zijn zeer uitgebreid als je kiest voor een gegoten vloer, door de coating kan er namelijk elke kleur aangebracht worden. Een afbeelding aanbrengen of een betonlook is ook mogelijk, met het laatste krijgt u een vloer die er uitziet als een echte betonvloer.

Geheel naadloos

Een gietvloer aanbrengen kunt u zelf doen maar u kunt er ook voor kiezen om een specialist zoals Gietvloer Rotterdam in te schakelen. Deze experts kunnen uw vloeren geheel naadloos aanbrengen waardoor u ook weinig werk aan het schoonmaken heeft!