Een schutting die en leven lang meegaat!

Je hoort het steeds vaker. Mensen willen graag kwalitatief goede producten aanschaffen, die niet alleen milieuvriendelijk zijn maar ook duurzaam! Wanneer je kiest voor een Douglas houten schutting kies je voor een schutting die van nature erg duurzaam is en niet geïmpregneerd met schadelijke stoffen en gaat een leven lang mee. 

Privacy

Niet alleen de producten binnen, maar ook zeker voor de producten buitenshuis wordt steeds vaker gekozen voor duurzame producten. Een schutting is een belangrijk onderdeel van je tuin. Je bakent niet alleen je tuin af, maar je creëert ook een stukje privacy. Een schutting heb je in verschillende soorten en maten. Een schutting is niet meer alleen maar een schutting.  Je wilt dat je tuin er netjes en verzorgd uitziet en hier hoort een mooie schutting bij. Je kunt ervoor kiezen om een schutting te plaatsen met dichte panelen of je kiest ervoor om een schutting te plaatsen met beton.

Duurzaam

Een schutting van hout in combinatie met beton ziet er niet alleen mooi uit, maar het is ook duurzaam en veilig. Omdat de onderkant van beton is zal het niet gaan rotten. En het scheelt enorm in onderhoud. Een volledig houten schutting vergt behoorlijk wat onderhoud. Omdat de onderkant van beton is hoef je de schutting minder vaak schoon te maken. Verder heeft het als voordeel dat het niet krom kan trekken. Maar zeker een belangrijk bijkomend voordeel is dat indringers vaker kiezen voor een houten schutting om binnen te komen, dan een combinatie van hout en beton. Het kost een indringer meer tijd om door een schutting van hout en beton te komen. Tijd die indringers niet hebben en daarom vaak de keuze maken om verder te zoeken naar een omgeving waarin ze makkelijker binnen kunnen komen. Niet alleen een mooie schutting, maar dus ook een veilige schutting!

Maak jouw eigen website met JouwWeb