Drie design items voor in je huis

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 09:27

Een huis inrichten is nog niet zo makkelijk. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen om uit te kiezen, en allemaal zijn ze even mooi en uniek. Natuurlijk is het een leuk uitje om op een zaterdag de hele IKEA af te lopen en daar van alles mee te nemen wat er leuk uitziet in de showrooms. Echter is het wel moeilijker om je huis echt uniek te maken, aangezien heel Nederland daar zijn interieur vandaan haalt. Het heeft natuurlijk zeker zijn voordelen, het is zeker niet heel duur, en dat is zeker voor starters erg aantrekkelijk. Er zijn alleen nog zoveel andere mooie winkels en merken waar prachtige spullen te halen vallen. Kijk daarom eens naar een mooie design hanglamp, een prachtige antieke kast of loop een rondje door een hele design interieur winkel.

Voordelen van design items

Design items zijn momenteel ontzettend populair. Niet alleen in de fashion industrie, maar dus ook in interieur. Het zijn producten die uiteraard wat prijziger zijn dan bij de IKEA of de Leen Bakker, maar je krijgt er dan ook echt wat voor terug. Designer items zijn namelijk gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit. Het zijn daarnaast ook vaak tijdloze stukken, waardoor je ze één keer in je leven aanschaft en daarna ook eindeloos lang in de woonkamer kan laten staan. Dit kan dus niet alleen door het tijdloze kenmerk, maar ook door de geweldige kwaliteit. Beide aspecten zorgen er dus voor dat een mooi designer item eigenlijk tientallen jaren kan overleven. Naast dat de items tijdloos en kwalitatief erg mooi zijn, zijn de items van zichzelf ook prachtig. Ze zijn altijd erg uniek en geven een totaal andere twist aan de ruimte. Het zijn echt van die stukken die direct alle aandacht opeisen. Het is dan dus ook aan te raden om er niet je hele kamer mee vol te zetten, maar gewoon twee of drie subtiele stukken. Deze stelen dan compleet de show!

De drie mooiste items om te hebben

Er is dan binnen de design items uiteraard nog ontzettend veel keuze. Daarom hier een paar voorbeelden van items die echt prachtig zijn, en eigenlijk onmisbaar in de collectie. Zo is een eerste item een mooie lamp, zoals de Kare design lamp. Een lamp klinkt misschien als iets wat niet zo snel veel aandacht krijgt, of zou moeten krijgen. Echter worden deze items altijd erg onderschat. Als je echt een statement lamp ophangt, kan dit de hele kamer in één klap compleet afmaken. Een erg goede zet dus, om subtiel de kamer te veranderen, maar tegelijkertijd enorm uit te pakken.

Dan is verder een hele goede zet een enorme vaas met een boompje of grote plant erin. Je kunt designer vazen eigenlijk overal vinden, en je kunt ze zo gek maken als je zelf wilt. Natuurlijk hangt er ook veel af van de soort plant die je erin wil zetten, maar de vaas kan dit toch wel echt helemaal afmaken. Felle kleuren, of juist iets wat goed in de omgeving past. Het kan allemaal!

De laatste tip betreft een mooie fauteuil. Deze zijn vaak vrij groot, waardoor ze gelijk in het oog schieten bij binnenkomst. Ook deze zijn weer zo opvallend te maken als gewenst. Genoeg keuzes dus, om het interieur helemaal op te fleuren thuis!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb